Tilmeld dig her

Køkkenhjælp søges

Vi har brug for hjælp til at finde nogen, der vil stå i køkkenet på MusicPoint i år. Kender du nogen, så prik dem på skulderen eller skriv til os, så skal vi gøre det for dig. Vi mangler både en leder og nogen til at assistere. Vi kan ikke holde lejr uden mad.

MUSICPOINT - en oplevelse for livet

Lejren begynder søndag d. 3. juli kl 19.00 og slutter lørdag d. 9. juli kl 17.00.

Tilmelding åbner torsdag d. 19. maj kl. 14.00.

MusicPoint er en lejr, der ser dig, lige der hvor du er i dit liv, som den person du er, om du er musiker, danser eller sanger. Vi vil udruste dig til at blive en bedre musiker, danser, kunstner og til at fordybe dig i Bibelen, ja til at lade dig lede af Gud.

Lederne er super kompetente mennesker med konservatorie og universitets uddannelser bag sig, mens andre bare virkelig er dygtige folk i deres fag.

MusicPoint er: Jesus, lovsang, discipeltimer, smågrupper, sessions, gode venner, sjov, musik, sport, sommer, fest, koncert, instrumentundervisning og meget mere.

Hver formiddag har vi sessions, hvor du kan danse, synge i kor og spille i band.

Om eftermiddagen (tir-tor) er der mulighed for at melde sig på to seminarer hver dag, eller du kan slappe af. Det er op til dig. (Seminarene bliver først præsenteret på lejren).

 

MusicPoint er for alle, der skal til at gå i 7. klasse - 19 år.

Børkop Højskole danner rammerne omkring lejren i uge 27.

Følg os på Facebook: Musicpoint

Følg os på Instagram: MusicPointDK

Hent flyeren her.

Hent plakaten her.

Trykte flyers kan rekvireres på musik(at)imh.dk.

Forside
Bagside
Plakat

Se denne video der præsentere lejren.

Indre Missions musikarbejde • IM-musik • Indre Missions Hus • Korskærvej 25 • 7000 Fredericia • Tlf.: 8227 1215 • musik(at)imh.dkPersondatapolitikCookie politik